Dag 10, Mandag 27 Mai

Dag 10, Mandag 27 Mai

Skrevet 27/5 kl.03.47AM UTC (på natta)
Pos. 38o 46,61N 43o 17,59W

Vi går fortsatt så skarpt på kryss som vi kan, men vinden har dreid ennå litt mer på sørøst, og kursen er nå ca. 60 grader. Vinden har også løyet i løpet av natten til mellom 2 og 4 m/s. Det går ikke så fort, selv med fulle seil. Det kan vel da også bli anledning til en skikkelig dusj, samt fylling av diesel og vann fra kannene i løpet av dagen hvis vinden holder seg så rolig

Siv klemte til med biff, peppersaus og Verbena-poteter til middag i dag, og vi nøt måltidet i cockpit mens vi så på solnedgangen. De er jo alltid nydelige ute på havet. Etter solnedgang tar det omtrent en time før det er stupmørkt. Heldigvis har månen kommet opp ett par timer etter solnedgang, og med nesten fullmåne og klarvær blir det ganske lyst om natten. I dag så vi også noe vi ikke har sett før, når fullmånen steg opp fra havet i øst. En måneoppgang er ett like vakkert syn som en solnedgang .

Vi fisket for første gang i dag, og hadde på fisk, men den slapp igjen ganske raskt. Vi får prøve igjen i morra…

Dagens quiz:
Rod Stewart hadde en hit med låten “I am sailing” for noen “få” år tilbake…
Hva het albumet?

Svaret kommer på hjemmesiden i morgen. De som vet svaret uten bruk av hjelpemidler kan sende det på mail til syhakunamatata

110 nautiske mil nærmere målet i løpet av siste døgn… 623 nm igjen!

S/Y Hakuna Matata
Siv og Bjørn Arne

Categories: Uncategorized

Innleggsnavigasjon

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: