Jonas

Jonas sine hilsninger til alle vennene i og utenfor barnehagen.

26 november 2012

Vi gikk i tog med mange folk fra andre land.

Hei alle sammen. Den siste tiden har vi bodd i en by som heter Puerto Rico. Den ligger på en øy som heter Gran Canaria. Her er det veldig varmt og vi kan bade nesten hver dag. Jeg har også gått i barnehage som heter Firfisla. Der var det mange andre norske barn som jeg kunne leke med. I barnehagen hadde de også firfisler i berget. Firfisler har nesten samme farge som berget og så sitter de helt stille slik at ingen skal se dem. Jeg synes de var veldig kule 🙂

Kan dere se firfisla ?

I Puerto Rico kom alle besteforeldrene mine og storesøsken på besøk. Båten vår er nå i Las Palmas. Den siste uken har vi handlet masse mat og fikset ting på båten. Vi har også vært på maskeradefest og da kledde vi oss alle ut som pirater. Det var veldig morsomt.

Piratene fra S/Y Hakuna Matata

Vi er nå klare til å seile over havet til Karibien der piratene bor. Vi kommer dit litt før julaften og mamma sier at det finnes ikke snø der, men julenisser har dem. Jeg tenker på dere alle hjemme og blir veldig gla for å høre hvordan dere har det.

Gleder meg til vi sees igjen.

Hilsen Jonas

 

 

 

*******************************************************************************************************************

Torsdag 7 Juni 2012.

Hei alle sammen.

Kaptein Sabeltann sin skute

Vi leker butikk

Nå har jeg vært på båttur i 3 uker, og vi er nå i Kristiansand. Der bor Kaptein Sabeltann. Vi har vært borte ganske mange dager, og av og til blir det litt kjedelig med bare mamma og pappa som lekekamerater. Vi har hatt besøk av andre unger som jeg har lekt med og vært på besøk til noen også, men ingen kan være med oss på båttur. Jeg har med sykkelen og den har jeg brukt mange ganger når vi er på land. Har også masse skatter og to sjørøversverd. Ombord i båten har jeg det kjempefint, og jeg bruker å tegne, klippe, bygge med lego, leke butikk og leke med biler. Men mest liker jeg å leke med skattene mine. Vi har sett mange fisker og maneter, men vi har ikke fått noen fisker. Vi ser også mange båter og ferger hver dag.

Jonas lager sjokoladekake

I går var vi i dyreparken i Kristiansand  og der var det mange spennende dyr, både løver og tigre og mange andre dyr.  Kaptein Sabeltann bor der!  Han var ikke hjemme, men vi fikk  kjøre med båten hans, Den sorte Dame til Abra havn og inn i piratsundet. Det var kjempegøy! Vi var også i Kardemommeby og kjørte trikken med trikkemester Syversen, nesten helt til røvernes hus. Der var det også en løve.

Håper dere alle har det fint der hjemme.

Stor klem fra Jonas

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Her er en film fra når jeg seilte med sjørøverskuten.

Startsiden

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: