Reiserute

Foreløpig reiserute ser slik ut.

 Foreløpig reiserute 

Reiseruta går fra Mo i Rana med stopp i Fredrikstad der båten skal få sjekk av rigg og motor. Vi venter der til jentene er ferdig på skolen 20 juni og kommer reisende nedover. Reiseruta grovt sett går derfra til Danmark, gjennom Kielkanalen, ut i den engelske kanal. Der vi skal besøke landene vi passerer. Vi seiler over Biscaya og nedover portugalkysten, derfra enten til Madeira eller Marokko, eller begge deler. Videre til Kanariøyene der vi 25 november har meldt oss på ARC.  Atlantic Rally for Cruisers går fra Las Palmas til St. Lucia i Karibien, og vi regner med å bruke rundt 3 uker på overfarten. Derfra skal vi seile rundt på de Karibiske øyene inntil vi vender hjemover via Azorene og England tilbake til Norge.

Startsiden

9 kommentarer

9 thoughts on “Reiserute

 1. Robert Gonzalez

  Are you posts also in English?

 2. Eirik Sjursen

  Så at dere stampet i motvind og snøbyger utover Ranfjorden den 19. mai, god tur mot varmere strøk.

 3. Hei
  Jeg ønsker dere god tur sydover. Jeg er en kar fra Fredrikstad som er på planleggingstadiet for seilas til middelhavet i 2013. Jeg har en kompis som har barn i Lisleby håndball sammen med din bror. Har hørt litt om deres tur gjennom han. Jeg er i Tyrkia frem til 17 juni, om jeg rekker stikker jeg ned og slår av en prat før dere stikker fra Fredrikstad.

 4. Eirik

  Gunn og Stein startet fra Nesna 14. juli

 5. Jostein Utstrand

  Hei, takk for sist. Hørte rykter om at dere er på tur. Var selv i Karibia nå i vinter. Seilte fra St. Lucia ned til Union Island og tilbake. Fantastisk tur, må nok tilbake :-). God tur.

 6. Trond

  Det er veldig fint å følge dere på deres store tur. Vi var på sikkerhetskurs sammen i april. Vi planlegger for tur i 2014.
  Det hadde vært interresant om dere kan si litt om vilke kostnader som påløpet ved havneanløp, marinaer og sluser?

  Trond

 7. Trond Fonn

  Hei
  Det er artig å følge med dere på turn. Kan dere ikke gi litt informasjon om havnene dere besøker med hensyn på denne kan anbefales, fasiliteter, kostnader o.l.

  For oss som kansje kommer etter kan dette ha interesse. Billig diesel på Jernsey er et godt eksempel :))

  God tur videre.

  Trond

  • Hei, det skal vi prøve å få til. Vi ser allerede at kostnadene for å ligge i havn er store. I La Coruna betaler vi for en overnatting 44.41 Euro. Trivelig havn da. I Brest på Marina Moulin Blanc betalte vi bare 25 Euro, fin havn men ligger et stykke fra byen. (marinaen nær sentrum har ikke strand da 🙂 ) Vi angrer nok litt på at vi ikke oftere har lagt oss gratis til kai (som i Scheveningen i Nederland) eller anker der muligheten har bydd seg. Likevel har nok været mange ganger vært slik at vi har følt det tryggest å ligge i marina. Cuxhaven husker vi som dyrt men veldig bra marina. Å vaske klær er relativt dyrt. En maskin koster gjerne 3-4 Euro, tørketrommelen likeså. Prisen har vært ganske lik hele veien. I Calais var det gratis…. men så var det også bare to vaskekummer som stod inne i laundryrommet 🙂

   Siv og Bjørn Arne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: