Azorene-England Dag 7, Torsdag 13 Juni

Skrevet 13/6 kl.12.45PM UTC (på dagen)
Pos. 46o 08,92N 9o 43,02W

Sol fra skyfri himmel i dag og 5-6 m/s fra vest-sørvest. Seiler og sper på med motor når vinden dabber av. Får nytt lavtrykk inn over oss i morgen med vind rundt 15 m/s. Vi håper det går fort over. Kommer nytt lavtrykk inn natt til søndag og da håper vi at vi er i havn i Falmout. Har sett både to hvaler, masse delfiner og skip i dag. Vi har trøbbel med å få kontakt med mailserver på satelittelefon, så det blir trolig ingen flere oppdateringer før vi er i havn på lørdag.

Svar på gårdagens quiz hva de tre vise menn het er: Kaspar, Melkior og Baltasar.

Sjette døgn seilte vi 135 nm. Har når dette skrives 302 nm igjen til England.

Alt vel ombord!

S/Y Hakuna Matata – No Worries
Siv og Bjørn Arne

Categories: Uncategorized

Innleggsnavigasjon

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: