Mannskap

Skipper

Bjørn Arne Larsen

Skipper ombord, 45 år, født og oppvokst i Mo i Rana. Jobber til daglig som VVS- ingeniør ved Norconsult på Mo.  Etter å ha jobbet i 21 år som ingeniør i det private næringsliv er han mer enn klar for å ta 16 måneder fri og legge ut på det store eventyret. Vår første båt ble kjøpt for 4 år  siden og allerede da var tanken om en langtur forlengst plantet. Siden har han tatt  båtførerprøven, seilkurs og VHF-kurs.  All ledig tid  har vært brukt på å farte opp og ned norskekysten. Sommeren 2010 kom vi helt ned til Espevær utfor Bømlo, og da var skippern godt fornøyd.

Første styrmann

Siv Sivertsen

Første styrmann ombord, 39 år, født på Mo og oppvokst i Finneidfjord. Har jobbet ved Helgelandsykehuset Mo i Rana som radiograf siden 1998.  Siv er den store organisatoren og er også svært opptatt av sikkerheten ombord.  Hun har også gått på seilkurs, tatt båtførerprøven og VHF-kurs, og seilt så ofte muligheten har bydd seg.  Har alltid hatt en drøm om å reise ut i verden og trives utrolig godt med vann på alle kanter

Crew

Charlotte

Er 14 år, gleder seg veldig til å dra på langtur. Og gruer seg veldig til å være borte fra alle vennene sine. Skal ha skole ombord, med mamma som kontaktlærer og skippern som mattelærer. Hennes hovedansvar foruten sin tørn på seilefronten er å glede oss andre med sine deilige kaker og cupcakes hele veien til Karibien….nam

 

Crew

Crew

Emilie

Er 13 år, har bestandig likt å seile og elsker å være på tur. Hun kan sitte i baugen å bare se på hav og landskap som passerer. Emilie er fortøyningssjef ombord, hun holder orden på fendere og tauverk. Hun er en aktiv jente som på fritiden spiller håndball. Glad i å bake er hun også…så vi har mye å se fram til :o)

 

Matros

Jonas

Hele familiens sjarmtroll har blitt 4 år ved avreise og er minstemann ombord. Jonas har vært med siden han var baby og trives veldig godt på sjøen. Gleder seg veldig til å bo i båt og dra på langtur, men skjønner nok ikke helt hvor lenge vi skal være borte.

 

 

Crew

Rolf Johan Sivertsen

Seiltrimmer og maskinist, 60 år, født på Vega og flyttet til Mo i Rana som 12-åring. Jobber på Energisentralen i Mo Industripark. Har tatt båtførerprøven, VHF-kurs, samt seilkurs både i Karibien og på Tenerife. Rolf Johan er Sivs far og er meget entusiastisk til seillivet. Han skal foreløpig bli med når vi krysser atlanteren og seile en måned i Karibien sammen med oss. Nå har han også begynt å snakke om hjemturen over atlanteren så vi regner med å få flere besøk underveis.

Startsiden

3 kommentarer

3 thoughts on “Mannskap

 1. Unni og Gudmund Hanssen

  Takk for infoen ! Vi ønsker besetningenpå S/Y Hakuua Matata lykke til på den eventyrlige ferden, og håper på flere reisebrev fra turen !
  Hilsen Unni og Gudmund.

 2. kenta

  Ønsker dere en riktig god tur. 🙂

 3. Beate Krogh

  Dokk e bære morsk! God tur til alle eventyrerne!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: