Bildearkiv

Vi hentet nybåten i Stavanger den 3. september, Her er noen bilder fra turen nordover….

 

 

Denne bildekrusellen krever javaskript.

 

Startsiden

6 kommentarer

6 thoughts on “Bildearkiv

 1. Øyvind M. Jenssen

  I helga har Vitesse vært på Nesna for bytte av rorlager, spyling, bunnsmøring og polering i forkant av sommersesongen. Under oppholdet fant vi artikkelen om dere i Rana blad. Vi ønsker dere lykke til på ferden, og håper dere får en fantastisk tur. Selv skal vi forsøke båtlivet i ferien i år, og håper at finværet kommer til våre breddegrader rundt santhans.

  Hilsen Marianne og Øyvind

 2. mette

  Hei Jonas.

  Her kommer et lite brev fra mummitrollan i barnehagen din. Vi savner deg masse og skulle ønske du kunne vært her sammen med oss å leke. Vi håper du har det bra. Vi har sett på bilder og filmen når du reiste med kaptein sabeltann sin skute. Ulrik lurer på om det er lenge til du kommer i barnehagen. Vi bruker å sykle masse ute, og i går skulle vi ha sommerfest i barnehagen, men da var det så mye regn at det ble det ikke noe av. Vi har laget et stort kråkereir og mange egg som skal ligge oppe i reiret. Noen av mummi har vært på lang tur oppe ved rogerbua på Båsmofjellet. Ååå det va langt sa ho Elise, nei ikke kjæmpelangt sa ho Olivia. Han Elias vil at du skal kom tilbake å vær med oss på tur. Når du kommer tilbake kan du bli med oss til Rogerbua, sa ho Elise.

  Vi gled oss masse til du kommer tilbake.
  Ho Elise sei at vi skal ha en fest her i barnehagen når du kommer tilbake.

  Hilsen fra alle mummi

 3. Rune

  Takke Bjørn Arne og Siv for fantastiske 14 dager på seilbåten Hakuna Matata. Vi storkosa oss alle sammen. Dere er fantastiske å være sammens med, vi savner dere masse. Turen gikk fra Fredrikstad til Koster, Lysekil, Læsø, Anholt, Gilleje og Dragør utenfor København. Fantastisk fine plasser alle sammen. Skulle ønske jeg (vi) kunne bli med videre. Ha en fin tur videre.

 4. Mummitrollan

  Hei Jonas.
  Her kommer et nytt brev fra Mummitrollan.
  Vi har no sett på alle de fine bildene dine. Vi har ikke sol og sommer. Her har vi bare snø og regn og så bi det glatt og is. Og ho Mette på ha pigger under skoen så ho ikke ska skli og dett, sei ongan. Vi lek masse, og dess, er på tur og lek og ake i bakkan.
  Vi har fått tre ny unger på gruppa to gutter og ei jente, og ho Sissel e også på våres gruppa.Da e det ho Sissel, linda og Mette som er voksne på gruppa.
  Inne i byen har dem allerede pynte juletreet og noen runde kuler sa ho Althea. Ho Tamara og han Jakob har vært i byen på nattåpent og møtt nissen og fikk «sjokolade». I dag har han Albert bursdag og bi fire år og vi skal feir han.

  Vi savner deg masse og gleder oss til du kommer hjem igjen.

  Hilsen

  Mummi

 5. Mummitrollan

  Hei Jonas
  Takk for et koselig brev fra deg.
  Så spennende å høre at du kanskje møter pirater og kledd deg ut som pirat. Ho Althea har vært i badebassenget sammen med Ulrik og hatt Kaptein Sabeltannfest od da var han Kaptein Sabeltann i bassenget. men han Ulrik sei at han var ikke ekte, han kledd seg bare ut.
  Han Noah har en gang vært en Ninja og da kledde hn seg ut.
  I barnehagen har vi laga en Blå og rød fjell lekekrok, og der leker vi masse blå og rødnisser. Vi har baka pepperkaker som vi ska bruk i adventskalenderen våres. Vi også laga røde hjerter åsså har vi skrevet noen fine ord om hverandre i dem.
  Ute er det ikke snø bare sand. Men vi har litt snø oppe ved lavvoen.

  Savner deg, hilsen Mummi:)

 6. I had no idea how to approach this be-onefrow I’m locked and loaded.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: