Dag 5, Onsdag 22 Mai

Dag 5, Onsdag 22 Mai

Skrevet 22/5 kl.11.00AM UTC (på morran)
Pos. 34o 30,01N 52o 32,91W

Etter en veldig rolig dag i går med sol og bølger på ca. 1 meter, tok vinden seg opp utpå kvelden og var oppe var rundt 11-13 m/s i løpet av natten. Det har kommet endel regn og er helt overskyet, men det har roet seg litt nå (7-8 m/s) og vi seiler på platt lens (vinden rett bakfra). Men bølgene er fortsatt ganske store, så det ruller godt. Mens det var rolig i går benyttet vi sjansen til å fylle opp tanken med diesel og fikk dusjet skikkelig. Det blir mye “kattvask” når bølgene er store, for det er umulig å stå i dusjen

Det blir mye lesing på vakt, og Siv har fått lest 3 bøker, mens skipperen har lest “Arven” i Eragonserien på hele 1050 sider og “Hundreåringen”. Begge var forresten veldig gode bøker, og jeg har aldri ledd så mye til en bok noen gang, som til Hundreåringen.

Vi har fått endel store flyvefisk i i cockpit og på dekk, men har ikke sett noen skip eller hvaler siste døgn.
144 nm siste døgn. Alt vel ombord.

S/Y Hakuna Matata
Siv og Bjørn Arne

Categories: Uncategorized

Innleggsnavigasjon

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: