Dag 4, Tirsdag 21 Mai

Dag 4, Tirsdag 21 Mai

Skrevet 21/5 kl.06.00AM UTC (på morran)
Pos. 33o 32,86N 55o 51,25W

Vi så to store hvaler midt på dagen i går. De var bare 50 meter unna, og ihvertfall like lange som båten. De var hvite i buken, hadde store “luffer” og var litt knudrete på ryggen. Vi seilte rolig forbi dem og den ene “vinket” til oss med den enorme halen, som var snøhvit på undersiden. Ett majestetisk syn…Hadde også 3-4 delfiner på besøk rett før. Har sett ett par lastebåter i løpet av natten. Nydelig vær, men vinden har sunket litt igjen. 140 nm siste døgn, 1315 igjen!

S/Y Hakuna Matata
Siv og Bjørn Arne

Categories: Uncategorized

Innleggsnavigasjon

2 thoughts on “Dag 4, Tirsdag 21 Mai

  1. Pål Bøe

    Sikkert en finnhval.

  2. Rune Viggo Larsen

    Denne er til lærerne på skolen

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: