Dag 6, Torsdag 23 Mai

Dag 6, Torsdag 23 Mai

Skrevet 23/5 kl.06.00AM UTC (på morran)
Pos. 35o 11,46N 50o 41,50W

Rolig dag i går også, med sol og noen få skyer. Platt lens til utpå ettermiddagen, da vinden dreide nord igjen til ca 350o. Hadde besøk av delfiner som lekte seg rundt båten tre ganger i løpet av dagen. Det er en fin avveksling, for det skjer ikke så mye utpå havet. Det er litt anderledes å seile doublehanded (bare to ombord) over ett så langt strekk. Vi er jo på vakt 12 timer hver i løpet av døgnet, og så skal det soves, lages mat og spises, utføres litt personlig hygiene og prates litt mens vi begge er våkne… Nå seiler vi på kryss igjen, med kurs direkte mot Azorene. Det blåser bare 6 m/s, så det går ikke så fort…
139 nm siste døgn, ca. 1034 igjen. Alt vel ombord.

S/Y Hakuna Matata
Siv og Bjørn Arne

Categories: Uncategorized

Innleggsnavigasjon

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: