S/Y Hakuna Matata har kommet i mål!

Skrevet 16/12 kl.22.25 UTC
Pos. 14o 04.62N 60o 56.88W (Rodney Bay Marina)

Gikk over mål for seil den 15/12 kl. 15.33 UTC, lokal tid 11.33. Det var en deilig følelse. Vi spilte Hakuna Matata-sangen over VHF’en da vi passerte mållinja. Ikke helt stuerent, men fikk ingen påpakning fra ARC Rally Control .

Vi slo Stein på den norske båten Memento med 3 minutter, det var gøy…

På brygga sto ARC-representanter, og svenskene fra Loupan og Solit og tok imot oss imot. Det var riktig så trivelig. Vi fikk servert kald rom-punsj til oss voksne, og Jonas fikk brus. Vi fikk også en fruktkurv, og en flaske med lokal rom….

Kommer tilbake med mer om seilasen, og bilder etterhvert….n
å koser vi oss bare i varmen, og bader masse. Det er nydelige strender her og veldig vakkert. Rundt 30-34 grader i lufta, og 27 i vannet

Vi brukte 18 døgn, 4 timer og 33 minutter på vår Atlanterhavskryssing

Hilsen det glade mannskap på S/Y Hakuna Matata
Jonas, Rolf Johan, Siv og Bjørn Arne

Categories: Uncategorized

Innleggsnavigasjon

6 thoughts on “S/Y Hakuna Matata har kommet i mål!

 1. Trond.Janson@sismo.no

  Gratulerer med vel utført overfart hvor både mannskap og utstyr er i god behold. Kan tenke meg det var deilig å se land igjen. Høres jo forlokkende ut slik du beskriver plassen der. Her har vi hatt kulde og østavær snart en måned nå. Men vi har faktisk nærmest ikke snø i det hele tatt. Fantastisk spør du meg. Skal bli godt med juleferie nå. Og etter det er det ikke lenge igjen til vi kommer nedover. Gleder med stort til å møte dere og kan ikke få tiden til å gå snart nok. Hils gjengen og kos dere i varmen.

  Hilsen Trond Janson

  Fra: S/Y Hakuna Matata [mailto:comment-reply@wordpress.com]
  Sendt: 16. desember 2012 23:43
  Til: Trond Janson
  Emne: [Nytt innlegg] S/Y Hakuna Matata har kommet i mål!

  S/Y Hakuna Matata posted: «Skrevet 16/12 kl.22.25 UTC Pos. 14o 04.62N 60o 56.88W (Rodney Bay Marina) Gikk over mål for seil den 15/12 kl. 15.33 UTC, lokal tid 11.33. Det var en deilig følelse. Vi spilte Hakuna Matata-sangen over VHF’en da vi passerte mållinja. Ikke helt stuer»

 2. Sturla Ingebrigtsen

  Hei folkens.

  Gratulerer med målgang!

  Jeg har fulgt med på reisebrevene deres siden starten og kan ikke annet enn å tro at dette må være en fantastisk opplevelse for dere. Noe annet enn vår hverdags tjas og mas…
  I går kveld så vi filmen Kon-Tiki og da bestemte jeg meg for å skrive litt til dere. For å si det på godt nordnorsk; Æ tror dåkk e stein haikke toillatt!! Tror kanskje båten deres er hakket bedre enn ei flåte, men snakk om å sette sin lit til værgudene. Selv blir jeg sjøsjuk av å spise fisk…

  Som inntørket landkrabbe klarer jeg sikkert ikke å sette meg inn i situasjonen på riktig måte, men jeg må bare si at jeg er mektig imponert! Dere får kose dere masse i varmen der borte.

  Vi snakkes.
  Sturla

 3. Hilde

  Gratulerer så mye!! Dere er kjempeflinke. Kos dere i sol og varme 🙂 Klem Hilde

 4. Kjevib

  Gratulerer med bragden!! Det der lys det stor respekt av!!!
  Kos dokk i varmen!
  V&K

 5. Ingvar Myrvang

  Gratulerer!! Har fulgt dere hele veien og tenkt på dere.
  Nyt livet i fulle drag,- og ha ei fin og varm jul.
  Anne-Lise og Ingvar

 6. Thomas Nygård

  Vi gratulerer så mye 🙂
  & ønsker dere en riktig karibisk jul
  Hilsen fraThomas & Regina

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: