Dag 14, Mandag 10 Desember

Dag 14, Mandag 10 Desember

Skrevet 10/12 kl.12.50 UTC
Pos. 17o 09.40N 46o 37.85W

Det var julekveld i går. Kartplotteren startet igjen , så lenge det varer. Den blir ikke avslått før vi er fremme… Har seilt bra siste døgnet, 168 nm. Snitt på 7 knop, og det er rekord. Vinden har vært relativ stabil mellom 8-13 m/s, med noen squalls innimellom. Relativt tung sjø og mye rulling. Vi la om kursen litt i natt og gikk nord for ett forferdelig tordenvær. Det lynte jevnt og trutt i over 4 timer. Glad vi ikke kom inn i det

I går spiste vi bakt potet til middag, med bacon, skinke, purre, mais, ost og rømme, og ostesmørbrød til kvelds. Fremre vanntank en nå nesten tom, og vi må vel bytte til bakre tank i løpet av morgendagen.

Hørte at Man U slo City i byderby. Det varmer et unitedhjerte

Hilsen mannskapet på S/Y Hakuna Matata
Jonas, Rolf Johan, Siv og Bjørn Arne

Categories: Uncategorized

Innleggsnavigasjon

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: