Dag 7, Mandag 3 Desember

Dag 7, Mandag 3. Desember

Skrevet 3/12 kl.13.30 UTC
Pos. 22o 02.52N 29o 02.80W

I går kl. 12.06 UTC hadde vi 2020 nm igjen. Prøver å nå 150 nm i døgnet, dvs en snittfart på rundt 6 knop. Mange squalls i natt, og det har fortsatt utover dagen. Det er litt sol innimellom, men for det meste overskyet. Hadde en temperatur på 23,4 grader i går kveld kl. 23.00. Nå ca. 24,5 grader. I går ettermiddag hadde vi besøk av en flokk delfiner, det var kos. De lekte seg rundt båten og fulgte oss i 10 minutter. Litt senere på ettermiddagen så Rolf Johan og skipperen en stor brungrå fisk, med hvit buk, som kom sigende i bølgene bak båten, ca 15 meter unna. Den var 3-4 meter lang og av bevegelsene kunne det ligne på en hai, men vi vet ikke sikkert. I går ble det hamburger til middag, populært for alle ombord. Jonas lager julegaver til alle der hjemme, tegninger og papirbåter og bøker. Disse pakker han inn, og det har gått med endel ruller tape allerede. Får håpe vi ikke går fri

Hilsen manskapet på S/Y Hakuna Matata
Jonas, Rolf Johan, Siv og Bjørn Arne

Categories: Uncategorized

Innleggsnavigasjon

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: