Dag 8, Tirsdag 4 Desember

Dag 8, Tirsdag 4. Desember

Skrevet 4/12 kl.13.00 UTC
Pos. 21o 02.43N 31o 24.12W

I går ble det norsk jaktgryte til middag, med bacon, brunost og ripsgele i. Det var fantastisk godt. Lenge siden vi har spist sånt.Været er varierende, det blåser stort sett fra øst-nordøst. Vindhastighet på mellom 9 og 18 m/s, med litt mer i forkant av nedbør og squalls, og helt nede i 5-6 m/s etter de er passert. Bølgene er STORE, dønninger og vindbølger, og de kommer fra litt forskjellig retning, så det blir mye rulling og urolig ombord.

Vi ser masse flyvefisk, noen gang store “flokker”. I går kveld landet det en flyvefisk i cockpit. Det var stor stas, og Jonas var imponert over de store vingene. Vi slapp den over bord igjen etter studering og bildetaking. Rolf Johan, som hadde vakta, skvatt nok litt når den landet med ett smell. Vi seilte 149 nm siste døgn. Snittfart på 6,2 knop. Det er vi fornøyd med

Hilsen manskapet på S/Y Hakuna Matata
Jonas, Rolf Johan, Siv og Bjørn Arne

Categories: Uncategorized

Innleggsnavigasjon

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: