Dag 4, Fredag 30 November

Ok vind i natt, traff noen Squalls med masse regn og så da 20 tallet på vindmåleren. Når de har passert blir det veldig rolig og lite vind. Overskyet i dag, med noen solgløtt innimellom, 24 grader. Kaldt om natten, og vi bruker fortsatt seildressene da. Har ikke sett noen andre båter siste døgn. Fikk besøk av en enslig delfin i går kveld. Kartplotteren fungerer fortsatt ikke, og vi notererer posisjon på papirkartet 3-4 ganger i døgnet. Må vel starte kartprogrammet på PC’n etterhvert. Jonas gleder seg til å åpne adventskalenderen i morra Alt vel om bord.

S/Y Hakuna Matata

Categories: Uncategorized

Innleggsnavigasjon

One thought on “Dag 4, Fredag 30 November

  1. Skule Stormdalshei

    Spennende med daglige oppdateringer. Klarer dere å slappe av eller er det bare hard jobbing? Vi har nettopp landet i Dubai.

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: