Dag 3, Torsdag 29 november

Natten var rolig, 8-9 m/s. Gikk gjennom ett regnvær, og da blåste det 13 m/s i forkant av regnværet, 4 m/s når det hadde passert. Vi ble liggende å duppe i 2-3 knop i over en time før vinden tok seg opp igjen. Etter regnværet var vi fri for kartplotter, skjermen vil ikke mer. Vi har tørket og sprayet med fuktdrivende midler, håper det hjelper. Vi reduserer seilføringen ganske mye hver natt, da det er vanskelig å se bølgene. Må nok kjøre motor ett par timer hver dag (uten propellen i gang) for å lade batterier og produsere varmt vann. Utseilt distanse siste døgn 148 nm. Alt vel om bord.

S/Y Hakuna Matata

Categories: Uncategorized

Innleggsnavigasjon

2 thoughts on “Dag 3, Torsdag 29 november

  1. Hilde

    Så spennende å høre hvordan det går med dere! Vi krysser fingre for at alt går bra over havet. God tur 😉 Klem fra Hilde og Skule m fam

  2. Kjevib

    Hei
    Ser dere ligger strategisk plassert bak i hovedfeltet i dag 30.11 med nesten 6 knots fart, håper været blir ok under overfarten. Vi skal i kveld på julebord, hils Rolf å si at jeg skal ta et glass for han ettersom han ikke vil være der i år… 🙂
    Hilsen Vibeke og Kjetil

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: