De første dagene over atlanteren

Dag 1, Tirsdag 27 november

Vi dro fra Las Palmas kl 11.00. Mye vind utover kvelden og natta, vi så 20 tallet på vindmåleren utpå kvelden. Veldig urolig sjø første døgnet. Tidlig på natta meldte en båt observasjon av hvitt blinkende lys i vannet. Det ble klart etterhvert at noen hadde mistet en danbouy tidligere på dagen.

Dag 2, Onsdag 28 november

Sjøen begynner å roe seg. Mye skvalpesjø, som å sitte i en tørketrommel. Bedre utover dagen selv om det gynger fælt 🙂 Har vært litt lite søvn på mannskapet, to på vakt i natt. Kl 11.00 i dag er utseilt distanse 174nm. Gikk for motor 1 time på formiddagen for å lade strøm, vi har ikke nok selv om bare kjøleboks, VHF og autopilot er i bruk.Vi har god vind bakfra nå, seiler godt. Kl. 03.51 PM UTC 6-7 knop, Vind 10-11 m/s. Posisjon 26 25,15 N 17 25,56 W. Pizzaen står i ovnen, alt vel ombord 🙂

Categories: Uncategorized

Innleggsnavigasjon

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: