Askvoll til Littlebergen

Onsdag 30 Mai.

Askvoll havn

På morgenen dro vi på sykkeltur med Jonas og besøk på lekeplassen. Etter en lang dag i båten må vi finne på noe som Jonas har lyst til. Handlet fikk vi også. En stund før vi dro kom det en tysk seilbåt inn i havna som gikk rett på grunn. De kom seg ikke løs med motorkraft alene, de slapp da forseilet ut i tillegg og dermed kom båten seg løs. Noen tanker gikk til i går kveld da vi bakket inn noen meter fra der de satt fast….

Jonas i sklia

Vi la fra kai kl 15.45 og seilte helt ned til Littlebergen med ankomst kl. 01.00 på natta. Det begynner å bli en del sene kvelder. Før vi la til gjorde vi klart for neste dag og fylte vann og diesel. Da vi vet det ikke er mulighet for det i Indre Arna. I dag seilte vi 72 nm.

S/Y Hakuna Matata

Categories: Uncategorized

Innleggsnavigasjon

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: