Littlebergen ned til Ytre Arna

Torsdag, 31 Mai til 3 Juni.

På tur inn til Indre Arna

I Ytre Arna hadde vi planlagt å besøke Thomas, Regina og ungene. Vi dro kl. 13.30 og ankom Indre Arna 3 timer senere, bare 13 nm. Vi hadde fått beskjed at vi ville passere huset deres på veien, så vi satt å kikket spent på alle hvite hus som lå langs med fjorden. I det vi passerer ser vi dem stå å vifte med norske flagg. 😮

Thomas, Regina og Anastasia på brygga nedenfor huset sitt

Vi tar en runde nærmere med båten og avtaler å møtes på flytebrygga innerst i Arna. Der fikk Jonas og Anastasia lekt litt på en lekeplass.. Etter litt fram og tilbake ble vi enige om å flytte oss til marinaen som ligger i gå avstand fra huset deres. Jonas som ikke husker dem fra sommeren for to år siden, da vi seilte ilag et stykke i Bergensområdet ble raskt kjent igjen. Han mente det måtte gå MYE raskere å kjøre bil til huset deres enn å kjøre båt. Så han ble like godt med i bilen tilbake han. 😮

Thomas og Siv

Vi hadde det veldig trivelig på besøk og tok litt flere dager landligge enn beregnet. God mat har vi spist og mange gode historier ble fortalt, vasket alle klærne fikk vi også. Litt trist å skulle dra så snart. 😮

S/Y Hakuna Matata

Categories: Uncategorized

Innleggsnavigasjon

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: