Azorene-La Coruna Dag 2, Lørdag 8 Juni

Skrevet 8/6 kl.12.30AM UTC (på dagen)
Pos. 39o 59,12N 23o 41,83W

Vi hadde litt seilevind i går, men det roet seg på ettermiddagen, og da var det bare å starte motoren igjen. Kjørt motor hele natta og til langt ut på formiddagen i dag. Seiler nå, men vinden er bare 4-6 m/s så det går i rundt 5 knop. Vi har stadig besøk av delfiner, noen ganger enslige dyr, andre ganger grupper på over 20 dyr. Det er kos å ha de rundt båten. Vi har ikke sett noe skip på havet de to første døgn.

Svar på gårdagens quiz om hva serien Dennis Weawer spilte hovedrollen i som en ridende cowboycop i New York er “McCloud”

Dagens quiz: Hvilket lag har flest nedrykk fra norsk eliteserie/øverste divisjon?

(Det er feigt å bruke hjelpemidler som internett synes vi For at vi skal kunne lese svar må det sendes pr mail til syhakunamatata . Vi kan ikke lese kommentarer som blir lagt inn på hjemmesiden når vi er på havet.)

Første døgn seilte vi 130 nm.
Alt vel ombord!

S/Y Hakuna Matata – No Worries
Siv og Bjørn Arne

Categories: Uncategorized

Innleggsnavigasjon

One thought on “Azorene-La Coruna Dag 2, Lørdag 8 Juni

  1. flest nedrykk, det må jo være start. Vi hadde besøk av Jonas, Rolf Johan og Judith og det var kjempekoselig, skulle ønsket de kunne vært her lengre. Leif og Jonas lekte sammen som om de var bestevenner, Jonas er jo så blid og har vokst så mye i løpet av det året som har gått.
    Vi møtes når dere passerer Trøndelag.

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: