Vel framme i Horta på Fajal

Skrevet 2/6 kl.11.50 lokal tid
Pos. 38o 31,85N 28o 37,51W (Horta Marina)

Kom frem i går kl 15.45. Fikk sjekket inn og fyllt dieseltank og kanner. Så flyttet vi båten og ligger nå longside utenfor en engelsk båt. Marinaen her er ganske full, og alle båtene i ARC-Europa ligger her. Etterpå dusjet vi (lenge) og gikk ut og spiste sammen med svenske CU og Sissy Lady og den finske båten Adele. Det var skikkelig godt å komme iland, og maten, grillspyd og øl var nydelig. Praten gikk livlig rundt bordet, og det var trivelig å treffe dem igjen. Klokka tolv tok vi kveld, rimelig trøtte og sov 10 timer… Nå er værprognosene såpass dårlige at vi kommer til å avvente avreise til torsdag.

S/Y Hakuna Matata – No Worries
Siv og Bjørn Arne

Categories: Uncategorized

Innleggsnavigasjon

One thought on “Vel framme i Horta på Fajal

  1. Trond.Janson@sismo.no

    Godt at dere er kommet trygt fram på første etappe av hjemreisen. Her har vi hatt en vår/sommer uten sidestykke til nå. Fantastisk varmt og sol omtrent hver dag, deilig. Det synes jeg vi har fortjent. God tur videre og vær forsiktig. Godt at dere tar hensyn til værprognoser og avventer videre seilas etter dette ☺

    Mvh Trond

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: