Dag 15, Lørdag 1 Juni

Dag 15, Lørdag 1 Juni

Skrevet 1/6 kl.04.10AM UTC (på natta)
Pos. 38o 47,15N 29o 41,01W

Her går det i sirup…. Vinden rett imot og vi krysset mange timer i går i 5-6 m/s. Lite fremdrift, og når vinden løyet til 3-4 m/s i går ettermiddag startet vi motoren og har motorseilt siden. Nå er kursen rett mot Fajal, og vi regner med å være fremme i morgen ettermiddag i 15-tiden. Avstand fra Bermuda til Fajal er litt over 1800 nm i rett linje, men vi har nok seilt atskillig lengre. Hvis vi er fremme som beregnet i morgen har vi brukt 14 dager og 22 timer. Slik som vindene har vært er vi godt fornøyde med over 5 knop i snitt

Vann og diesel har vi mer en nok igjen av. Koblet inn vanntank 2 i går, og vi har også nesten 200 liter vann med oss på reservekanner. Har fyllt på 120 liter diesel fra kanner på turen, og vi har 120 igjen på reservekannene.

Svaret på gårdagens quiz om hvilket år ble Olof Palme skutt og drept er 1986

Nå blir det noen dager i land på Fajal, med bunkring, vedlikehold og soving, men vi har som plan å starte seilasen over mot England/Irland tirsdag i neste uke. Værprognosene ser ikke optimale ut, men vi får håpe det endrer seg.

121 nm siste døgn. Alt vel ombord!

S/Y Hakuna Matata – No Worries
Siv og Bjørn Arne

Categories: Uncategorized

Innleggsnavigasjon

2 thoughts on “Dag 15, Lørdag 1 Juni

  1. Mia

    Det blir sikkert godt med avslapning for dere. Vi har strålende sommervær. Våknet i dag til 26 grader.

  2. Tone Elin Solholm

    Godt å høre at slt har gått bra, selv om vinden kunne vært bedre. Dere er dyktige! Vi har krysset et langt mindre hav nå, det karibiske hav fra Vieques til Bonaire, sammen med Pluosaurus.

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: