St. Barts og St. Maarten

Shell Beach, St. Barts

Shell Beach, St. Barts

Vi fikk ruslet litt rundt i St. Barts. Her har mange av gatene svensk navn og alt er på stell her. Nydelige hus og marinaområde. Øya er visst ofte besøkt av kjendiser og rikfolk, samt mange har hus her på øya… blant annet Brad Pitt har vi blitt fortalt. Det er et helt annet prisnivå med eksklusive butikker og flotte restauranter. Vi lå hele tiden for anker utenfor Shell Beach, litt sør for Gustavo, med krystallklart vann og en strand full av skjell som vi en dag svømte inn å plukket. Litt uheldig var vi da alle lukene på båten var åpne og mens vi var inne på stranda kom det en solid regnskur… Bjørn Arne svømte det han klarte men vel framme var det mestparten av regnskuren over.

Jonas og Ulla

Jonas og Ulla

Vi traff igjen Loupan og fikk oss en lunsj til sammen med Ulla og Pelle. Det var trivelig å treffes igjen og høre hvordan de har hatt det. Det ble ikke sett noe mere av St. Barts og etter 3 netter dro vi opp ankret og seilte opp til St. Martin på den nederlandske siden. Seilaset tok oss bare et par timer.

Marigot bay, St. Martin

Marigot bay, St. Martin

Vi lå for anker en natt i Simpson Bay, men det rullet mye der og dagen etter gikk vi gjennom løftebrua og la oss inne i Simpson Bay Lagoon. Der traff vi igjen flere norske båter. Verbena, Memento og All-Linn lå for anker der. Vi brukte dagene til å bunkre opp og gjøre klart i båten til ungene skulle komme.

Marigot bay, St. Martin

Marigot bay, St. Martin

Den 22 Mars, på Jonas sin bursdag kom hele gjengen og også søskenbarnet Thea.Det var skikkelig fint å se dem igjen, for vi har savnet dem fælt. Vi hentet dem med jolla på dinghydocken ved flyplassen og måtte kjøre to turer for å få plass til alle sammen. Simpson Bay Lagoon er en rolig plass å ankre, men er grunn og grumsete, og det er ikke akkurat badevann der. Lørdag 23  mars seilte vi opp til Marigot Bay, som ligger på fransk side St. Martin. Her kastet vi ankeret på 3 meter, med krystallklart vann og fin hvit sandbunn. De første dagene gikk med til mye soling og bading. Det har blitt litt trening på snorkling og en tur på land for å se oss litt rundt.  Vi lå i to dager i Marigot Bay før vi seilte over til Anguilla.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

S/Y Hakuna Matata

med Jonas, Emilie, Charlotte, Ole, Thea, Christine, Siv og Bjørn Arne ombord.

Categories: Uncategorized

Innleggsnavigasjon

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: