Dag 17, Torsdag 13 Desember

Dag 17, Torsdag 13 Desember

Skrevet 13/12 kl.12.55 UTC
Pos. 15o 36.50N 55o 22.02W

Nok ett fint døgn, litt lite vind til tider. Blir det mindre må vi nok opp med genakeren Vi har med oss en lettvindsgenaker (asymetrisk spinnaker), men vi kan ikke bruke den over 8-9 m/s. Lite squalls i natt, men noen vindkuler kom det, med vind opp mot 17 m/s. I natt var det rekord i antall stjerneskudd på min vakt (skipperen). Så 9 stykker

Vi har ute ett fiskesnøre med blekksprutkrok, men jeg tror vi går for fort (6-8 knop). Hadde vært artig å få en Dorado eller Tunfisk på kroken.

Seilte 173 nm siste døgn, og hvis vinden holder seg er vi fremme om bra nøyaktig to døgn.

Hilsen mannskapet på S/Y Hakuna Matata
Jonas, Rolf Johan, Siv og Bjørn Arne

Categories: Uncategorized

Innleggsnavigasjon

2 thoughts on “Dag 17, Torsdag 13 Desember

 1. Hilde

  Så bra å høre at dere snart er fremme! Blir deilig med litt velfortjent juleferie i de karibiske strøk tenker jeg 🙂 Her følger juleforberedelser og Norovirus hverandre, det begynner å bli en tradisjon det også… Men skal ikke klage så lenge man blir ferdige til jula. I dag er det luciafeiring med foreldrekaffe både på skolen og i barnehagen. Blånissekroken i barnehagen er også på plass, så Ane og gjengen koser seg masse. Sondre trives godt på skolen, og er kjempeflink både i matte og norsk. Tror Ane har knekt lesekoden også. Hun får med seg det meste den jenta der 😉 Kos dere masse, og god tur videre. Klem fra Hilde &co

 2. Kjetil Johnsen

  No er det ikke lenge før dere er framme jippi!! Håper dere ikke får en så stor fisk at den drar dere tilbake der dere kom fra…:-) Her er det fortsatt kaldt -7 i dag og ingen snø enda. Vanskelig å få julestemning, veit ikke helt om det er snøen eller aldern…. Til daglig når jeg har fri går tida med til å skru på gammelbilen, er ferdig med motoren så den skal jeg sette inn når jeg har fått montert ting som må være på plass i motorrommet , regner med det skjer like etter jul. Bilen er ferdig lakkert, men det er mye montering før jeg blir ferdig. Håper jeg kan få den ferdig til sommeren. Ellers er alt vel her. Hils alle!

  PS. Kjempeflott med dagsrapport fra Dere, flott!!!

  Vibeke og Kjetil

  På Thu, 13 Dec 2012 13:56:21 +0100, skrev S/Y Hakuna Matata

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: