Dag 11, Fredag 7 Desember

Dag 11, Fredag 7 Desember

Skrevet 7/12 kl.11.10 UTC
Pos. 18o 23.52N 38o 39.05W

Vi er over halvveis, ca. 1300 nm igjen, og det må selvsagt feires i dag På nattmorran gikk vi inn i en lavtrykksfront, med regnbyger og nå seiler vi på kryss, med store bølger imot. Det blåset mellom 6 og 10 m/s, og opp i 15-20 i front av bygene. Det går ikke så veldig fort. I morres prøvde en fugl å lande på båten, den så sliten ut. Den var hvit og så ut som en type stork. Den prøvde seg først på solcellepanelene, men de var for glatt, deretter på rekkverket en meter unna Rolf Johan, men det gikk heller ikke. Den landet til slutt på siden av cockpitkalesjen, men fløy igjen når den oppdaget hvor nært vi var… I går fyllte vi 90 l vann på den fremre vanntanken, som rommer 300 liter. Den var da litt under halv. Vi har bare brukt den til nå, og den bakre tanken på 200 liter har vi i reserve.

Håper vi får ett stille døgn etterhvert, slik at vi kan stoppe å bade. Det hadde vært gøy å få bade midt på atlanteren
Seilte 151 nm siste døgn, snittfart 6,3 knop.

Hilsen mannskapet på S/Y Hakuna Matata
Jonas, Rolf Johan, Siv og Bjørn Arne

Categories: Uncategorized

Innleggsnavigasjon

One thought on “Dag 11, Fredag 7 Desember

  1. Thor Larsen

    We enjoy following your trip. Be safe.

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: