Tilbake i Las Palmas og klar for seilas over atlanteren

Jonas

Den 12 november åpnet ARC sine kontorer her i Las Palmas. Programmet har vært tett, vi har deltatt på familiemiddag og truffet andre båter med barn ombord. Jonas har vært på beachparty for barn på stranden rett ved havna. Åpningsfesten ble holdt i en nattklubb rett ved havna og var kjempebra. Flott underholdning for barn og voksne, samt tapasretter og drinker ble servert. Vi har gått i tog med alle landene som skal være med på regattaen over atlanteren. ARC sin grunnlegger Jimmy Cornell blant flere holdt tale etter flaggheisingen på enden av moloen. Norge stiller med 22 båter og er den tredje største nasjonen som deltar. Hver kveld er det Sundowner med gratis drikke der folk treffes og slår av en prat etter dagens innsats. Det har gått med mye tid til forberedelser, vi har gått over båten og klargjort alt av utstyr. Riggsjekk, autopilotsjekk og sikkerhetssjekken er unnagjort og uten noen store mangler heldigvis. Vi har handlet mat og drikke i store mengder flere ganger og det handles enda, så vi kommer nok ikke til å gå tom for mat på overfarten. Onsdag var vi på Maskeradeball utkledd som pirater alle sammen. Vi vant ingen pris selv om vi alle mener Rolf Johan burde vunnet pris for beste mann… han kunne klart vært med i en hvilken som helst piratfilm 🙂

Vi stilte som pirater under maskerade festen på onsdag..

Det har vært mange seminarer som en kunne delta på, vi plukket ut de som var mest interessant for oss, som weather routing, returning to Europe og downwind sailing. Men det er helt klart mange flere vi skulle vært på. Farewell coctailparty gikk av stabelen på fredag med god mat og drikke (igjen :)). Nå mangler vi bare å få kjøttet vi har bestilt og grønnsakene om bord så er vi så godt som klare. Vi gleder oss stort til å legge avgårde selv om foreløpig værvarsel melder motvind det første døgnet. Det blir spennende å seile over havet og ikke se land på rundt tre uker. Båten har en yellowbrick som sender ut båtens posisjon hver 4 time. Dere kan følge oss ved å gå inn på worldcruising.com/arc og fleetviewer. Vi har startnummer 200.. :):)

Denne bildekrusellen krever javaskript.

S/Y Hakuna Matata

Categories: Uncategorized

Innleggsnavigasjon

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: