La Coruna, Spania

Festningen i havna i La Coruna

Så var vi kommet ned til Spania:) Vi har vært her i 4 dager nå. I havna er det mange båter fra skandinavia. Vi telte 5 norske båter og enda flere svenske. Vi har truffet et par fra Harstad, Merete og Raymond i Verbena som også er på tur ned til Karibien. I båten cu@seafra Sverige feiret Lykke sin 5 års dag i går. Det var mange leker og jollepadling med skyting med vannpistol i havna. Vi har hatt mange trivelige dager her og håper vi snart ser dem alle igjen.

Stranda i La Coruna

Vi har har spasert rundt i La Coruña og Jonas og Charlotte har vært i toppen av europas eldste fyr, Torre de Hercules. Det er fra ca. år 100 e.Kr. og er det eneste romerske fyrtårnet i Europa som fremdeles er i drift i dag. La Coruña er en fin by, med mange smale gater, små velstelte parker og masse sjarmerende restauranter. Havna er en av de mest vakre og mottar cruiseskip daglig. Det er to marinaer her, Darsena de la Marina, og den vi ligger i Marina Coruña. Det er ganske dyrt (44,4 Euro pr natt), men en veldig fin havn, med alle fasiliteter og hyggelig personale. Vi har også fått oss et besøk på stranda som ligger en kort gåtur gjennom byen. Vi drar nå videre mot Laxe i morgen tidlig…

Denne bildekrusellen krever javaskript.

S/Y Hakuna Matata

Categories: Uncategorized

Innleggsnavigasjon

3 thoughts on “La Coruna, Spania

 1. Kjevib

  Ser dokk storkos dokk! Takk for flotte bilder og info som dokk del med oss!

 2. Finn

  Kjempefine bilder. Da er Biscaya tilbakelagt.
  Önsker dere god seilas videre!
  Jeg må nok sjekke PC,n min da mange av bildene dine var små som frimerker.

 3. Gunn Solhaug

  Hei der!
  Da er vi nesten «i hælan» på dokk. Vi e no i La Coruna, kom hit i natt.
  Tenkt å bruk nån daga i området, før vi fær videre.
  Ha en fortsatt fin tur.

  Gunn og Stein på Paquita.

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: