Endelig på tur.

Da var dagen endelig kommet. 19 Mai i halv tre tiden på ettermiddagen la vi ut fra Moholmen. Masse venner og familie var innom før vi dro, og mange avskjeder ble tatt de siste ukene. Helt fantastisk av dere alle, vi setter stor pris på det :o)

Familien i båten før avreise

Familie og venner på Moholmen

Vi gjør klar til å gå fra kai

Vi dro i et opphold mellom regnbygene, 8 grader, motstøm og sur vind midt imot hele veien til Nesna. Det var KALDT. Men med godt mot la vi oss dødstrette på Nesna (etter mye intensiv jobbing i innspurten) og våknet til oppholdsvær med såvidt noen regndråper innimellom.

Lagt fra kai på Moholmen

Søndagen ble brukt til å få plassert ting i båten, og Bjørn Arne snekret hyller til å ha i skapene akter. Det ble fine hyller… skikkelig handyman ;o)

Hyllesnekring

Halv åtte søndag kveld var det nok landligge, full fart mot Brønnøysund. Flott tur nedover med nattønske i cockpit og Jonas sovende trygt og godt i senga si. Hadde storseilet såvidt ute men vinden var midt imot så vi ga oss fort. Vi la til kai i en nesten tom og blikkstille havn kl 02.30.

Til kai i Brønnøysund

Mandag formiddag 21 Mai kl 12 la vi ut fra Brønnøysund i nydelig vær. Blå himmel, sol og medvind. 8-9 m/s. Opp kom seilene, og vi seilte helt ned til Rørvik. Ved dagens slutt var vi begge blitt litt solbrent. Framme kl 20.20. Jonas ombord har telt i stua med mange magiske skatter i. Han har sprunget rundt i båten med kaptein Sabeltann sverdet han fikk av Sondre før avreise. Litt skummel er han der han roper HØYT «jeg lukter gull!!!!» Mens han fekter vilt…. Ellers lekes det med lego, ses på barne tv og dvd. Det tegnes skumle monster, busser og biler som Jonas, mamma og pappa fargelegger.

Jonas Sabeltann

Tirsdag morgen 22 Mai, Rørvik. Etter noen lange strekk på sjøen dro vi alle ut på sykkeltur. Med mye energi syklet Jonas rundt i Rørvik og samlet stein og hestehov. På veien fikk vi handlet gass og diverse småting før vi avsluttet med en is. Hakuna Matata kom opp på båtens akter i dag, og det ble skikkelig fint synes vi.

Jonas på sykkeltur

Solnedgang på tur ned til Lysøysund

Onsdag 22 Mai,Lysøysund.

Dro med en gang vi våknet og la til i Brekstad kl 13.30. Fantastisk dag. Her er det sommer…. YES!! 26 grader, blå himmel og nesten vindstille. Har bestemt oss for lå ligge her ett par netter før vi drar videre. Bjørn Arne skal jobbe litt og Jonas og jeg drar inn til Trondheim for å besøke slekta.

Bilder på turen nedover..

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Det var alt for denne gang.

S/Y Hakuna Matata :o)

Categories: Startsiden

Innleggsnavigasjon

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: