Azorene-La Coruna Dag 5, Tirsdag 11 Juni

Skrevet 11/6 kl.12.00PM UTC (på dagen)
Pos. 42o 23,25N 14o 43,19W

Det passerte ett nytt lavtrykk 350 nm nord for oss på morgenen i dag, og de står visst i kø nord i atlanteren. Vi hadde en liten periode i går med vind mellom 6-8 m/s fra sørvest og så sola såvidt. Men det er stort sett grått, med byger og vind rundt 9-10 m/s. For en halvtime siden kom tåka også, så nå kjører vi motor med radaren igang. Sjøen er fortsatt grov og det ruller mye. Seiler fortsatt for platt lens med rigget spribom, men vinden har dreid litt mer mot sør, så kursen er nå ca. mot Brest i Frankrike. Vi ser lite med skip, og har ikke sett hverken delfiner eller hval det siste døgnet. Vi kommer til å holde denne kursen til vi får ny værmelding i morgen, og da antar vi at kursen vil bli mer direkte mot England.

Svar på gårdagens quiz om i hvilket land Etna ligger er Italia.

Dagens quiz: Fenris er et dyr i norrøn mytologi. Hvilket dyr?

For at vi skal kunne lese svar må det sendes pr mail til syhakunamatata . Vi kan ikke lese kommentarer som blir lagt inn på hjemmesiden når vi er på havet. Og vi ønsker oss gjerne mailer

Fjerde døgn seilte vi 156 nm.
Alt vel ombord!

S/Y Hakuna Matata – No Worries
Siv og Bjørn Arne

Categories: Uncategorized

Innleggsnavigasjon

2 thoughts on “Azorene-La Coruna Dag 5, Tirsdag 11 Juni

  1. Rune Viggo Larsen

    der er ulv fenris ulven. det går bra i fredrikstad, hadde eksamen i forje uke. modern og fadern kommer til lørdag. fikk du quizen min i går

  2. Ingvar Myrvang

    Fenris var ulv i norrøn mytologi… Har fulgt dere hele veien,- så takk for opplevelsen under overfarten og nå videre i Europa. På Båsmoen er det som vanlig, sol og regn,- og lyse netter!! Det graves i gata,- så nå slipper forhåpentligvis Villgunn og Viggo å ha drikkevannet flytende rundt nova.. Fortsatt god seilas og fine dager fra Anne-Lise og Ingvar.

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: