Skudeneshavn-Egersund og videre til Kristiansand

Tirsdag 5 juni til 7 Juni.

Skudeneshavn

Fin sommerdag med sol og litt vind. Vi er utrolig heldige med været nedover. Har ikke sett regn på snart 3 uker. I Skudeneshavn har vi studert småfisk og maneter fra bryggekanten. Vi handlet inn mere mat samt var innom en lekebutikk der Jonas fikk velge seg noe. Valget falt etter mye studering på et nytt kasseapparat med tilbehør.

Jonas

Alle godt fornøyd la vi kl 15.30 ut fra kai. Vi skulle gjerne vært her noen dager, Skudenshavn er et idyllisk sted. Dagen ble brukt til å leke butikk der vi byttter på å være kassamann. Noe Jonas synes er helt topp.

Jonas og Pappa

Vi kom til Egersund kl 00.30 og kom oss ikke i seng før halv to. Jonas som er fryktelig vrangsovd nå, sovnet først da vi la til kai. Vi våknet kl 9, og la fra kai med en gang da vi visste det ville ta rundt 12 timer nedover til Kristiansand. Jonas minsteman sov og sov. Da han endelig våknet hadde Bjørn Arne fått jobbet på pc i salongen i flere timer mens Siv var oppe.

Egersund

Ca. kl 16.10 passerte vi Lindesnes, Norges sørligste punkt, det ble feiret med varm sjokoladekake bakt av Jonas og Siv. Det ble mye butikkleking ute i cockpit den dagen… Det har vært en flott dag, sol og tilnærmet vindstille, ca. 1-3 m/s motvind, så vi har gått for motor hele veien. Vi kom til Kristiansand kl 20, og er nå klar for morgendagens besøk i Kristiansand Dyrepark der vi håper å treffe selveste kaptein Sabeltann.

S/Y Hakuna Matata

Categories: Uncategorized

Innleggsnavigasjon

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: