Vi flyttet ut av huset

Flyttelass som skal i båten

1 april leide vi ut huset. Å flytte er en langt mer strevsom jobb en først forestilt. Det positive er at huset er rensket for ting som en egentlig forlengst har sluttet å bruke. Bjørn Arne påpekte at mannen på Østbø var begynt å smile til han når vi var innom…. Etter å ha vasket oss ut av huset. Stuvet vi alle tingene inn i båten og tok påskeferie.

Kaos i båten

Der sto det brakk en stund før motet igjen kom tilbake og vi var igang. Siden da har det blitt bært ting inn i båten som vi MÅTTE ha med, og vi har bært ting UT av båten som ikke skal med…. og inn i båten og ut igjen.. helt til avreise dagen. Nå er vi kommet ned til nordmøre å bagen står klar med ting som skal hjem igjen.. Enden på visa er vel at vi klarer oss nok godt uten mye av alt som er stuvet inn i alle skott.

Stuving pågår.

Categories: Forberedelser

Innleggsnavigasjon

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: